Ciupercute la cuptor

de vero_closca in Aperitive / Garnituri, 9 Apr 2010 | 5035 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg ciuperci mai mari
  • 1 ceapa
  • 200 g cascaval
  • 2 linguri ulei de masline
  • sare
  • piper
  • 2 gogosari in otet
  • marar verde
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciupercute la cuptor:

SPELI CIUPERCILE SUB JET DE APA RECE SI LE CURETI.LE INDEPARTEZI CU GRIJA PICIORUSELE,LE TOCI MARUNT,LA FEL PROCEDAND SI CU CEAPA.LE CALESTI IMPREUNA IN ULEI DE MASLINE PANA SCADE ZEAMA PE CARE O LASA CIUPERCILE,LE CONDIMENTEZI CU SARE SI PIPER SI CU ACEST AMESTEC UMPLII PALARIILE APOI LE ASEZI INTR-0 TAVA UNSA CU PUTIN ULEI.DEASUPRA ASEZI CATE O FELIUTA DE CASCAVAL SI O FELIUTA DE GOGOSAR ACRU.DAI LA CUPTOR PT 30 MINUTE LA FOC MIC.CAND SUNT GATA LE DECOREZI CU MARAR VERDE CARE LE DA UN GUST DEOSEBIT.

POFTA MARE!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciupercute la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (5)

stemol 1

09.04.2010, 13:33

a apropo,vreau sa te intreb cevai eu le-am spalat ciupercile si dupa am indepartat pielita de pe ele.am auzit ca nu se spala ciupercile,mai ales cele ambalate in celofan,tu ce zici?

gaby_duceag 1

09.04.2010, 18:04

ce frumos arata!!!!

nadina73 1

09.04.2010, 18:54

super bune

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioșe cu afine și ciocolată albă - Rețeta pentru un desert cu fructe, aromat și delicios

pe 27.09 la 16:57

Prăjitură cu gem și bezea - Desertul dulce-acrișor care te va cuceri

pe 27.09 la 16:08

Rulouri sendviș - Rețeta rapidă pentru o gustare delicioasă

pe 27.09 la 10:54

Tocăniță cu legume și carne de porc - Rețeta savuroasă și sățioasă

pe 26.09 la 11:00

TOP
utilizatori

Retete_gustoase

1600 puncte

laura_n

1400 puncte

Constelatialeu

1003 puncte

Rocsi

514 puncte

vasimur

233 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Garnitura orez cu legume si ciuperci