Ciupercute la cuptor

de vero_closca in Aperitive / Garnituri, 9 Apr 2010 | 5624 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg ciuperci mai mari
  • 1 ceapa
  • 200 g cascaval
  • 2 linguri ulei de masline
  • sare
  • piper
  • 2 gogosari in otet
  • marar verde
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciupercute la cuptor:

SPELI CIUPERCILE SUB JET DE APA RECE SI LE CURETI.LE INDEPARTEZI CU GRIJA PICIORUSELE,LE TOCI MARUNT,LA FEL PROCEDAND SI CU CEAPA.LE CALESTI IMPREUNA IN ULEI DE MASLINE PANA SCADE ZEAMA PE CARE O LASA CIUPERCILE,LE CONDIMENTEZI CU SARE SI PIPER SI CU ACEST AMESTEC UMPLII PALARIILE APOI LE ASEZI INTR-0 TAVA UNSA CU PUTIN ULEI.DEASUPRA ASEZI CATE O FELIUTA DE CASCAVAL SI O FELIUTA DE GOGOSAR ACRU.DAI LA CUPTOR PT 30 MINUTE LA FOC MIC.CAND SUNT GATA LE DECOREZI CU MARAR VERDE CARE LE DA UN GUST DEOSEBIT.

POFTA MARE!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciupercute la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (5)

stemol 1

09.04.2010, 13:33

a apropo,vreau sa te intreb cevai eu le-am spalat ciupercile si dupa am indepartat pielita de pe ele.am auzit ca nu se spala ciupercile,mai ales cele ambalate in celofan,tu ce zici?

gaby_duceag 1

09.04.2010, 18:04

ce frumos arata!!!!

nadina73 1

09.04.2010, 18:54

super bune

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Frigănele cu mere caramelizate - Rețeta ușoară și delicioasă

ieri la 08:05

Pancakes cu Oreo - Delicioase și ușor de făcut

pe 09.09 la 10:55

Plăcinte întoarse cu dovlecei și brânză de capră - Rapide și grozav de gustoase

pe 08.09 la 07:47

Prăjitură cu prune - Desertul delicios de toamnă

pe 06.09 la 09:41

TOP
utilizatori

RODIMUR

911 puncte

vasimur

616 puncte

abstract01

500 puncte

mihaelar63

307 puncte

Caty

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tartine cu pasta de ton