Ciupercute cu usturoi si cascaval

de meosiris in Aperitive / Garnituri, 3 Aug 2011 | 3477 vizualizari

 

INGREDIENTE

Ingrediente:

  • 500g ciupercute
  • cativa catei de usturoi
  • cascaval ras
  • sare,piper.

 

Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciupercute cu usturoi si cascaval:

Curatam si spalam usturoiul apoi il taiem cat de marunt putem.

Curatam si ciupercutele, le spalam, le taiem piciorusele apoi le maruntim bine.

Calim in putin ulei incins usturoiul si piciorusele ciupercutelor taiate marunt. Dupa ce sunt calite, le scoatem pe un servetel de hartie pentru a absorbi surplusul de ulei.

Palarioarele ciupercilor le asezam intr-o tava, le umplem cu amestecul de usturoi, condimentam iar deasupra asezam putin cascaval ras.

Introducem tava in cuptorul incins si le lasam pana prind o culoare frumoasa.
Ies absolut delicioase si sunt si simplu de facut!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciupercute cu usturoi si cascaval" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Nuci cu cremă de ciocolată albă și fistic - Delicioase si fragede

pe 18.01 la 21:25

Negresa cu alune - Reteta simpla si delicioasa

de laura_n 7

pe 18.01 la 16:49

Clătită la cuptor -  Rețeta simplă și rapidă pentru un desert delicios

pe 18.01 la 10:02

Cartofi cu piept de pui gratinați la cuptor - Rețeta simplă și foarte gustoasă

pe 17.01 la 16:57

TOP
utilizatori

mirela0911

1000 puncte

RODIMUR

926 puncte

Rocsi

640 puncte

 Merisor

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv rulada festiva din cascaval cu omleta si carnaciori picanti