Ciupercute cu usturoi si cascaval

de meosiris in Aperitive / Garnituri, 3 Aug 2011 | 3330 vizualizari

 

INGREDIENTE

Ingrediente:

  • 500g ciupercute
  • cativa catei de usturoi
  • cascaval ras
  • sare,piper.

 

Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciupercute cu usturoi si cascaval:

Curatam si spalam usturoiul apoi il taiem cat de marunt putem.

Curatam si ciupercutele, le spalam, le taiem piciorusele apoi le maruntim bine.

Calim in putin ulei incins usturoiul si piciorusele ciupercutelor taiate marunt. Dupa ce sunt calite, le scoatem pe un servetel de hartie pentru a absorbi surplusul de ulei.

Palarioarele ciupercilor le asezam intr-o tava, le umplem cu amestecul de usturoi, condimentam iar deasupra asezam putin cascaval ras.

Introducem tava in cuptorul incins si le lasam pana prind o culoare frumoasa.
Ies absolut delicioase si sunt si simplu de facut!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciupercute cu usturoi si cascaval" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chiftele cu sos de rosii gratinate - Mancarea savuroasa si rapida

de Rocsi 9

ieri la 19:32

Placinta cu branza si vanilie - Reteta simpla si rapida

de laura_n 7

ieri la 16:32

Cheesecake cu dulceață de smochine - Desertul delicios și rapid la pahar

ieri la 10:11

Prajitura cu prune si mascarpone - Desert delicios de toamna

de oanapl 7

pe 29.09 la 18:33

TOP
utilizatori

Rocsi

1271 puncte

Lau

Lau 9

1181 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

RODIMUR

1133 puncte

oanapl

1104 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Chiftelute din ciuperci cu cascaval