Ciuperci umplute pane

de CookieMonster in Aperitive / Garnituri, 8 Apr 2013 | 33080 vizualizari

 

Vazusem retea aceasta la Julie si am zis ca trebuie sa o incerc, bineinteles modificata putin :D

 

INGREDIENTE

  • 500 g ciuperci
  • pate
  • 2 oua
  • faina
  • malai
  • ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci umplute pane:

1. Ciupercile se spala bine se curata de codite si se pun in apa clocotita cu sare timp de 5 minute. Se scot si se lasa la scurs cu palariile in jos.

2. Ouale se bat bine cu sare si piper.

3. Ciupercile bine scurse se umplu cu pate (http://www.bucataras.ro/retete/pate-de-pui-cu-ciuperci-44469.html), se tavalesc bine prin faina, ou, faina, ou si apoi prin malai.

4. Se prajesc bine in ulei incin si se scot pe un servetel absorbant.

Pofta mare!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci umplute pane" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ciuperci pane