Ciuperci umplute la tava

de mihaelar63 in Mancaruri cu carne, 15 Iun 2011 | 3678 vizualizari

 

Ciupercile contin putine calorii de aceia se numara printe favoritele mele .
Prietenii stiu , de ce !!!

 

INGREDIENTE

  • Ciuperci champignon
  • bacon
  • unt
  • sare
  • boia
  • cascaval afumat
  • piper mozaic[ negru+ alb + rosu]
  • cimbrisor
  • ulei masline
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci umplute la tava:

Ciupercile se spala si se curata de pelita exterioara si de codite , se sareaza .

Se aseaza intr-o tava tapetata cu hartie de copt .

Fiecare ciuperca se umple cu bacon taiat cubulete , se pune  putin unt , boia . Se pune capac o feliuta de cascaval afumat  . Stropiti fin cu ulei de masline .

Se da tava la cuptorul incins cam 15 min pana se patrund ciupercile si cascavalul devine cremos .

Serviti ciupercile calde decorate cu cimbrisor si piper boabe .

TIPS-URI

1

Cantitatile sunt aleatorii , dupa cati meseni sau cata pofta ai !!!

2

 Nu aruncati coditele , oparite si racite le puneti la congelator . Ulterior le puteti folosi .

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci umplute la tava" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (22)

mamaieelena 1

15.06.2011, 17:38

si mie-mi plac ciupercile pregatite sub orice forma

diaconta 1

15.06.2011, 20:06

mi-am adus aminte ca ,in copilarie,am plecat in padure dupa ciuperci,cautam galbiori dar cum n-am gasit,am cules doar bureti iuti ne-am luat cu joaca si s-a facut seara,bunica era paralizata de spaima cand am ajuns dupa ce ne-a mustruluit,ne-a "promis" ca toata saptamana o sa mancam numai bureti iuti
nu a lasat-o inima sa se tina de cuvant,draga de ea

mena29 1

16.06.2011, 11:14

Si mie-mi plac mult ciupercile si le fregatesc in fel si chip

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Muşchiuleţ de porc învelit în bacon cu cartofi dulci şi pere