Ciuperci umplute cu tofu

de Bucataras Diana in Mancaruri de post, 9 Apr 2017 | 4600 vizualizari

 

Retete economice de post.

 

INGREDIENTE

  • 500 g ciuperci
  • 150 g tofu cu ardei
  • 1 legatura leurda
Portii: 28
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci umplute cu tofu:

Curatam ciupercile si tocam coditele. Dam tofu pe razatoare si tocam leurda. Amestecam coditele de ciuperci cu tofu si cu leurda si umplem ciupercile, asezate in prealabil intr-o tava tapetata cu hartie de copt. Dam la cuptor, pana se rumenesc frumos. Decoram cu bucatele de ardei rosu si servim. Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci umplute cu tofu" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Snitele din ciuperci