Ciuperci umplute cu piept de pui si gogosar

de Rocsi in Aperitive / Garnituri, 6 Oct 2011 | 7259 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 ciuperci mari(cele cumparate de mine chiar erau mariiiiiiii)
  • 2 bucatele piept de pui
  • 4 feliute gogosar
  • 2 felii de cascaval
  • 1 lingura unt + pentru uns tava
  • sare
  • piper
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci umplute cu piept de pui si gogosar:

Spalam pieptul de pui.

Il batem putin cu ciocanul pentru snitele.

Il condimentam cu sare si piper,apoi il punem pe grill .

Il lasam cam 3-4 minute pe o parte si 3-4 minute pe cealalta parte.

Cand e gata il punem pe o farfurie si il lasam putin sa se racoreasca,nu foarte mult.

Ciupercile le spalam ,le decojim si le scoatem tulpina.

Ungem o tava ,nu foarte mare, cu putin unt.

Punem ciupercile in tava si le saram putin.

Taiem pieptul de pui bucatele.

Gogosarul il taiem cubulete mici.

il amestecam cu pieptul de pui.

Feliile de cascaval le taiem in 4 bucati fiecare.

Punem cate o bucatica de cascaval in fiecare ciuperca.

Peste punem umplutura cu pui.

Apoi taiem cate o bucatica de unt pe fiecare ciuperca,si deasupra iar o bucatica de cascaval.

Punem si tulpinile langa ciuperci si dam tava in cuptorul incins.

Il lasam la o temperatura potrivita cam 25-30 de minute.

Apoi le scoatem si servim.

Pofta buna!!!

Mama a zis ca sunt foarte,foarte bune,dar cica era bine daca puneam un ou in umplutura de pui ca se lega compozitia mai bine.Chiar nu mi-am dat seama pe moment de ou.Asadar daca vreti compozitia foarte bine sa fie legata,puneti un ou.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci umplute cu piept de pui si gogosar" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (21)

jolygina 1

07.10.2011, 19:08

Dya Daniela Andrei 1

07.10.2011, 21:50

primesti musafiri la masa!?

Rocsi 1

07.10.2011, 23:15

luk,cris,eduard,susu joly multumesc
-am saturat si eu anamaria 2 persoane cu cate 2 ciuperci fiecare....la noi se mai gasesc asa mari..de cum le-am vazut am zis cumpar sa le fac umplute
-primesc dya

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

ieri la 15:59

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

Supă cremă de sparanghel și broccoli - Simplă și gustoasă

pe 01.07 la 11:22

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Briose sarate