Ciuperci umplute cu branzeturi

de ela in Aperitive / Garnituri, 26 Ian 2012 | 4971 vizualizari

 

eu le-am preparat la tigaia HOT PAN dar tot asa de bine se pot face si la cuptor sau la cuptorul cu microunde...imi plac la nebunie ciupercile si le-am incercat in fel si chip iar cele de acum m-au vrajit pentru vecie ")),maine mai fac cateva,sigur...adica azi :)) ca a inceput o noua zi...sa nu ma intrebati de ce nu dormeam la ora asta...daca aveam niste frunze de salata ce bine le aranjam...

 

INGREDIENTE

  • 9 ciuperci jumbo, mari
  • 2 felii sunca presata
  • 70 gr branza topita
  • 50 gr telemea de vaca rasa
  • 1 ou
  • sare
  • piper
  • 40 gr cascaval ras
  • patrunjel
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci umplute cu branzeturi:

Dam pielita jos la ciuperci si le taiem coditele. Coditele le tocam cat mai marunt.Taiem marunt si sunca presata si le punem impreuna cu coditele ciupercilor in putin ulei la calit cateva minute. Saram si piperam dupa gust, adaugam branza topita si lasam pe foc, amestecand pana se topeste branza. Oprim focul si lasam cateva minute sa se racoreasca apoi adaugam oul si telemeaua, omogenizand bine compozitia. Umplem palariutele ciupercilor cu aceasta compozitie si le punem in tigaia hot pan preincalzita, acoperim cu capacul si lasam 10 minute, la 150 grade, apoi adaugam cascavalul ras si mai lasam 5 minute, pana se topeste cascavalul. Presaram deasupra patrunjel.

DELICIOS....

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci umplute cu branzeturi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (20)

mirela0911 1

26.01.2012, 23:08

cat de bune sunt!

ela 1

26.01.2012, 23:11

Mirela...sunt cele mai bune

jolygina 1

29.01.2012, 12:16

yami miha sunt super

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Rocsi

1271 puncte

Lau

Lau 9

1181 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

RODIMUR

1133 puncte

oanapl

1104 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciuperci umplute