Ciuperci umplute cu branzeturi

de ela in Aperitive / Garnituri, 26 Ian 2012 | 5185 vizualizari

 

eu le-am preparat la tigaia HOT PAN dar tot asa de bine se pot face si la cuptor sau la cuptorul cu microunde...imi plac la nebunie ciupercile si le-am incercat in fel si chip iar cele de acum m-au vrajit pentru vecie ")),maine mai fac cateva,sigur...adica azi :)) ca a inceput o noua zi...sa nu ma intrebati de ce nu dormeam la ora asta...daca aveam niste frunze de salata ce bine le aranjam...

 

INGREDIENTE

  • 9 ciuperci jumbo, mari
  • 2 felii sunca presata
  • 70 gr branza topita
  • 50 gr telemea de vaca rasa
  • 1 ou
  • sare
  • piper
  • 40 gr cascaval ras
  • patrunjel
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci umplute cu branzeturi:

Dam pielita jos la ciuperci si le taiem coditele. Coditele le tocam cat mai marunt.Taiem marunt si sunca presata si le punem impreuna cu coditele ciupercilor in putin ulei la calit cateva minute. Saram si piperam dupa gust, adaugam branza topita si lasam pe foc, amestecand pana se topeste branza. Oprim focul si lasam cateva minute sa se racoreasca apoi adaugam oul si telemeaua, omogenizand bine compozitia. Umplem palariutele ciupercilor cu aceasta compozitie si le punem in tigaia hot pan preincalzita, acoperim cu capacul si lasam 10 minute, la 150 grade, apoi adaugam cascavalul ras si mai lasam 5 minute, pana se topeste cascavalul. Presaram deasupra patrunjel.

DELICIOS....

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci umplute cu branzeturi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Borș de spanac dres cu smântână – Ușor, sănătos și delicios

ieri la 11:06

Chec cu lămâie și mac - Rețeta simplă pentru un desert pufos și aromat

pe 11.04 la 09:43

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

pe 10.04 la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

pe 10.04 la 10:56

TOP
utilizatori

mihaelar63

1104 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

Rocsi

250 puncte

UrsanMihaela

107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciuperci umplute pariziene - a la Giada