eu le-am preparat la tigaia HOT PAN dar tot asa de bine se pot face si la cuptor sau la cuptorul cu microunde...imi plac la nebunie ciupercile si le-am incercat in fel si chip iar cele de acum m-au vrajit pentru vecie ")),maine mai fac cateva,sigur...adica azi :)) ca a inceput o noua zi...sa nu ma intrebati de ce nu dormeam la ora asta...daca aveam niste frunze de salata ce bine le aranjam...
Dam pielita jos la ciuperci si le taiem coditele. Coditele le tocam cat mai marunt.Taiem marunt si sunca presata si le punem impreuna cu coditele ciupercilor in putin ulei la calit cateva minute. Saram si piperam dupa gust, adaugam branza topita si lasam pe foc, amestecand pana se topeste branza. Oprim focul si lasam cateva minute sa se racoreasca apoi adaugam oul si telemeaua, omogenizand bine compozitia. Umplem palariutele ciupercilor cu aceasta compozitie si le punem in tigaia hot pan preincalzita, acoperim cu capacul si lasam 10 minute, la 150 grade, apoi adaugam cascavalul ras si mai lasam 5 minute, pana se topeste cascavalul. Presaram deasupra patrunjel.
DELICIOS....