Ciuperci umplute cu branza de burduf

de mihaelar63 in Mancaruri de legume, 23 Noi 2018 | 3884 vizualizari

 

 Daca ar fi sa dau titluri nostime le-as spune ciuperci ratacite  Adica erau cateva ciuperci ratacite prin frigider, ramase de la un alt preparat. Umplutura s-a conturat tot din ingrediente ratacite, adica capete de branzica si salam uscat. Trebuie putina imaginatie si din putine ingrediente ramase fara adresa poti prepara un aperitiv gustos.

 

INGREDIENTE

  • 8 ciuperci champignon
  • 250 gr branza burduf
  • 150 gr salam uscat picant
  • sare
  • ulei masline
  • pudra nucsoara
  • codite de ceapa verde
  • Garnitura : salata verde creata, rosii cherry
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci umplute cu branza de burduf:

  1. Ciupercile se oparesc in apa clocotita cu sare si se curata de pielite.
  2. Coditele ciupercilor se scot si se toaca marunt si se amesteca cu putina sare pudra de nucsoara si cateva picaturi de ulei.
  3. Palariile ciupercilor se ung cu ulei [ cu ajutorul unei pensule de bucatarie ].Si se presara cu pudra de nucsoara.
  4. Coditele de ceapa verde se spala si se taie rondele.
  5. Salamul se taie bucati nu mai mari de diametrul unei palariute de ciuperca.
  6. Se asaza ciupercile intr-o tava tapetata cu hartie de copt si se distribuie in fiecare ciuperca,alternativ branza de burduf, ceapa verde si salam uscat.
  7. La sfarsit se presara pe deasupra branza de burduf.
  8. Se da tava la cuptor pentru gratinare 10 minute la 250 grade C.
  9. Serviti ciupercile umplute  alaturi de salata cu cruditati sau doar cu salata verde.

                Pofta buna !!!!

TIPS-URI

1

Daca nu aveti pensula de bucatarie sa ungeti ciupercile cu ulei, puteti folosi o bucatica de prosop de hartie impaturit.

2

Pudra de nucsoara este usor picanta si se potriveste foarte bine la ciuperci.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci umplute cu branza de burduf" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Multicooker Turbo Express

- 400 lei
1299.99 lei
899.99 lei

COMENTARII (14)

diaconta 1

24.11.2018, 22:43

Cred ca au fost foarte bune

dantes 1

25.11.2018, 12:15

Bune!

mirela0911 1

26.11.2018, 12:41

Astea imi plac si mie!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Strudel din aluat foietaj cu budinca de vanilie si visine

de Caty 2

ieri la 18:42

 Torturi spirala cu zmeura  si La multi ani ! ( reteta cu nr 1800 )

pe 05.07 la 18:28

Reteta de briose cu ciocolata si fructe de padure

pe 05.07 la 15:03

Plăcintă cu iaurt - Rețeta delicioasă și ușor de preparat

pe 03.07 la 09:12

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ciuperci in sos tomat, cu piure de cartofi