Ciuperci umplute - Aperitivul rapid și gustos

de Bucataras in Aperitive / Garnituri, 10 Iul 2024 | 1224 vizualizari

 

Andra Mihail ne arată astăzi o rețetă de aperitiv sau gustare ultra delicioasă: Ciuperci umplute. Cu doar câteva ingrediente poți savura un aperitiv gustos cu efort minim.
Pentru aceste Ciuperci umplute - Aperitivul rapid și gustos ai nevoie de doar 3 ingrediente: ciuperci, cremă de brânză și parmezan.
Simplu și gustos, nu-i așa?

 

INGREDIENTE

  • Ingrediente Ciuperci umplute - Aperitivul rapid și gustos
  • 400 gr ciuperci champignon, mici
  • 2-3 căței usturoi
  • parmezan
  • 50 gr unt
  • 250 gr cremă de brânză
  • 2 lg ulei de măsline
  • cimbrișor
  • sare si piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci umplute - Aperitivul rapid și gustos:

Cum se prepara Ciuperci umplute - Aperitivul rapid și gustos:

Șterge bine ciupercile, apoi îndepărtează codițele și toacă-le mărunt.

Așază ciupercile într-o tavă tapetata cu hârtie de copt.

Într-o tigaie, pune puțin ulei de măsline și un cub de unt. Adaugă codițele tocate și puțin usturoi mărunțit. Condimentează cu sare și piper și lasă totul să se rumeneasca bine, apoi scoate-le într-un castron ca să se tempereze.

Adaugă peste ele crema de brânză și parmezan ras și amestecă să se omogenizeze compoziția. Umple ciupercile din tavă cu compoziția de brânză. Rade parmezan peste fiecare ciupercă umplută.

Coace ciupercile umplute în cuptorul preîncălzit la 200 grade C, pentru 15-20 minute.

După coacere, garniseste ciupercile cu puțin cimbrișor. Se pot servi calde așa simple sau alături de o friptură.

Încearcă și rețeta de Ciuperci pane cu sos de iaurt grecesc sau varianta de Ciuperci umplute cu brânzeturi.

Îți recomandăm și rețeta de Omletă cu ciuperci, foarte gustoasă.

Poftă bună!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci umplute - Aperitivul rapid și gustos" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta de cornulete fragede cu gem de prune si nuci

de laura_n 7

pe 19.08 la 16:16

Ciorbă rădăuțeană - Rețeta gustoasă cu pui, smântână și usturoi

pe 19.08 la 10:20

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

laura_n

3307 puncte

MotanLaOale

1074 puncte

Constelatialeu

1000 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

139 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pleurotus pane