Ciuperci umplute

de Panacris in Mancaruri de legume, 22 Feb 2019 | 3720 vizualizari

 

Ce poate fi mai bun, rapid și sățios! Cred că în fiecare frigider, există urme de mezeluri și brânzeturi, iar ciuperci găsiți oricând în magazine;) Spor la treabă!

 

INGREDIENTE

  • ciuperci brune 1000 g,
  • bacon 100 g,
  • caşcaval afumat cca. 15 felii,
  • sare aromată,
  • unt aromatizat cu ardei.
Portii: 8
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci umplute:

Ciupercile se spală, eventual se curăță de pieliță.

Într-o tavă tapetată cu foaie de pregament se așează pălăriile de ciuperci,în care se pune câte un vârf de cuţit cu unt aromatiat cu ardei, şi se sărează cu sare condimentată a la Panacris ( vezi rețeta aici: http://www.bucataras.ro/retete/sare-cu-mirodenii-49813.html ), apoi se pun în cuptorul preîncins, cca. 10 minute,la foc mediu, până ce se înmoaie;)

Se scot apoi și se umplu cu bucăţile de bacon, mărunţite, apoi se dau din nou la copt cca. 10 minute la foc mediu.

Ultima acțiune, e cea, de a acoperi ciupercuțele cu felii de caşcaval afumat, apoi se dau din nou la cuptor ptr cca. 5 minute la foc mediu.

Se servesc ca atare, calde sau reci;)

TIPS-URI

1

P.S. Au disparut instant! Ar fi mai mers vreo două tăvi ;)

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci umplute" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bruschete cu brânză Camembert și bacon - Delicioase și ușor de făcut

ieri la 11:31

Tiramisu cu cozonac – rețetă simplă și ingenioasă pentru un desert savuros

ieri la 10:52

Bruschete cu pesto de fistic, mortadella și burrata - Rețeta ușoară și plină de savoare

ieri la 09:20

Bruschete cu roșii și măsline - Rețeta simplă și savuroasă

ieri la 08:25

TOP
utilizatori

Rocsi

351 puncte

vasimur

317 puncte

oanapl

230 puncte

mihaelar63

223 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]