Ciuperci umplute

de Panacris in Mancaruri de legume, 22 Feb 2019 | 3056 vizualizari

 

Ce poate fi mai bun, rapid și sățios! Cred că în fiecare frigider, există urme de mezeluri și brânzeturi, iar ciuperci găsiți oricând în magazine;) Spor la treabă!

 

INGREDIENTE

  • ciuperci brune 1000 g,
  • bacon 100 g,
  • caşcaval afumat cca. 15 felii,
  • sare aromată,
  • unt aromatizat cu ardei.
Portii: 8
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci umplute:

Ciupercile se spală, eventual se curăță de pieliță.

Într-o tavă tapetată cu foaie de pregament se așează pălăriile de ciuperci,în care se pune câte un vârf de cuţit cu unt aromatiat cu ardei, şi se sărează cu sare condimentată a la Panacris ( vezi rețeta aici: http://www.bucataras.ro/retete/sare-cu-mirodenii-49813.html ), apoi se pun în cuptorul preîncins, cca. 10 minute,la foc mediu, până ce se înmoaie;)

Se scot apoi și se umplu cu bucăţile de bacon, mărunţite, apoi se dau din nou la copt cca. 10 minute la foc mediu.

Ultima acțiune, e cea, de a acoperi ciupercuțele cu felii de caşcaval afumat, apoi se dau din nou la cuptor ptr cca. 5 minute la foc mediu.

Se servesc ca atare, calde sau reci;)

TIPS-URI

1

P.S. Au disparut instant! Ar fi mai mers vreo două tăvi ;)

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci umplute" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciulama de ciuperci pleurotus