Fasole verde cu telemea la cuptor

de ony in Mancaruri de legume, 22 Oct 2010 | 5943 vizualizari

 

sper sa va placa...

 

INGREDIENTE

  • 500 gr fasole verde(congelata)
  • o ceapa
  • sare,piper
  • 2 oua
  • 200 gr branza
  • marar
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fasole verde cu telemea la cuptor:

se aseaza fasolea intr-un vas(eu am folosit un vas roman),se taie ceapa julien si se presara;se poate pune si usturoi;din branza,oua si marar se face o pasta care se intinde peste fasole(care inainte a fost presarata cu sare si piper) si se baga totul la cuptor. Nu este nevoie sa dezghetati fasolea pt ca se inmoaie f f bine la cuptor impreuna cu celelalte ingrediente.Este o bunatate,se poate servi cu smantana.

Daca ti-a placut reteta noastra "Fasole verde cu telemea la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (5)

pansy1 1

06.11.2010, 18:20

am uitata sa spun ca te-am si votat.meriti!

ony 1

09.11.2010, 20:50

multumesc frumos!!!! astept sa-mi spui cum a iesit

adry88 1

29.05.2011, 17:15

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

ieri la 15:59

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

Supă cremă de sparanghel și broccoli - Simplă și gustoasă

pe 01.07 la 11:22

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Mancare de fasole verde (Multicooker)