O reteta simpla,delicioasa si de sezon :)
Incepem prin a curata ciupercile de pielita .Le trecem apoi sub un jet de apa rece si separam palarioarele de picioruse.
Piciorusele ciupercilor le tocam marunt.
Morcovul il curatam,il spalam si il taiem cuburi.
Ceapa o curatam de coaja, o spalam si o tocam marunt.
Ardeiul il spalam, il taiem in doua pe lung, indepartam cotorul si il curatam de seminte si nervuri. Apoi il taiem cuburi mici.
Zucchina o spalam, indepartam extremitatile si la fel, o taiem cuburi.
Intr-o tigaie antiaderenta, punem putin ulei si adaugam legumele.Lasam la calit, potrivind de sare si piper.
Tapetam o tava cu hartie de copt si asezam palariile ciupercilor. Umplem fiecare ciuperca cu amestecul de legume.
Stropim cu putin ulei si dam tava la cuptorul incins in prealabil, la 200 grade C, pentru 10 -15 minute.
Se servesc calde, dar sunt la fel de bune si reci !
Pofta buna !