Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola
Ciupercile se curăţă si se spală bine cu apă rece. Coditele le rupem si le tocam marunt.
Tocam ceapa si morcovul, le calim in 2 linguri cu unt, apoi adaugam si coditele de ciuperci, tocate marunt. Cant totul e bine patruns oprim focul , iar cand amestecul se raceste putin adaugam oul batut spuma , cascavalul ras si mararul tocat. Potrivim de sare si piper.
Cu acest amestec umplem ciupercutele , pe care le-am asezat in prealabil intr-o tava unsa cu putin unt. Dam tava la cuptor pentru cca 40 minute, pana ce amestecul se leaga bine , iar ciupercile se rumenesc.
Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola