Ciuperci umplute

de Corinuta in Aperitive / Garnituri, 24 Noi 2010 | 9928 vizualizari

 

Inspiratia pentru aceasta reteta a fost emisiunea culinara Alive and Cooking de pe Euforia.

 

INGREDIENTE

  • 200 g ciupercute champignon mici
  • 200 g pate
  • 100 g faina
  • 2 oua
  • 200 g pesmet
  • 100 g maioneza
  • 1 lingura pasta de hrean
  • 1 lingura patrunjel verde tocat
  • 1 lingura zeama de lamaie
  • sare, piper macinat
  • ulei pentru prajit
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci umplute:

Ciupercutele se spala si se sterg bine, apoi li se rup coditele, dupa care se umple fiecare caciulita cu pate cu ajutorul unei lingurite.

Se bat bine ouale cu un praf de sare. Se condimenteaza pesmetul cu sare si piper. Se pune uleiul la incins. Cipercutele se dau prin faina, ou si pesmet apoi se prajesc in uleiul incins pana se rumenesc. 

Se scot pe un servet de hartie si se lasa sa se scurga surplusul de ulei.

Se amesteca bine maioneza cu hreanul, patrunjelul si zeama de lamaie si se serveste ca sos langa chiftelute.

Pofta buna!

Sursa

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci umplute" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

1451 puncte

RODIMUR

1171 puncte

oanapl

1007 puncte

vasimur

166 puncte

Rahela Velicu

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]