Ciuperci sote

de Dana_Retetegg in Mancaruri de post, 20 Feb 2013 | 9321 vizualizari

 

Ciuperci sote - o reteta simpla care merge foarte bine servita ca garnitura langa preparate din carne.

 

INGREDIENTE

  • 500 g ciuperci champignon brune si albe,
  • 2-3 linguri ulei de masline,
  • 3 catei de usturoi,
  • 2-3 fire de marar si patrunjel,
  • piper mozaic macinat,
  • chili cu sare de mare,
  • verdeturi de Provence.
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci sote:

Intr-o tigaie am incins uleiul de masline si apoi am pus ciupercile taiate in bucati.

Am adaugat usturoiul, condimentele si verdeturile.

Am sotat cateva minute la foc mare.

Le-am servit cu mare pofta :)

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci sote" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort cu crema de fistic - Deliciu fin si aromat

pe 18.04 la 22:32

Ficăței cu smântână și mozzarella - Savoare și gust într-un preparat excelent

pe 17.04 la 16:22

Aripioare crocante ca la fast food - Rețeta simplă și irezistibil de gustoasă

pe 17.04 la 15:50

TOP
utilizatori

RODIMUR

2101 puncte

vasimur

191 puncte

Valclaudia

100 puncte

cristinutanicolita

100 puncte

UrsanMihaela

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciuperci sote