Ciupercile pane de post, o alegere gustoasa si usoara pentru zilele de post. Ies crocante si suculente la interior si pot fi servite alaturi de un orez simplu sau cu legume.
Pentru aceste Ciuperci pane crocante - Reteta gustoasa de post ai nevoie de urmatoarele ingrediente: ciuperci, faina, pesmet.
Cum se prepara Ciuperci pane crocante - Reteta gustoasa de post:
Se condimenteaza ciupercile cu sare si piper
Se amesteca faina cu apa minerala si putina sare,sa rezulte un aluat ceva de gen smantana mai groasa.
Se dau ciupercile prin faina cu apa apoi prin pesmet si rapid in uleiul bine incins. Vor face zgomot mare si cam mult ulei pe plita(aragaz)...........dar merita. Se prajesc pe amblele parti.
Incearca si reteta de Minisnitele de ciuperci de post, foarte gustoase si apetisante sau reteta de Snitel de curcan pe care il poti savura alaturi de niste Cartofi la cuptor, deliciosi si usor de facut.