Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola
Am mâncat aceste ciuperci la un han într-o zi de vara! Sper sa va placa si vouă.
Pentru 4 persoane :
Sosul Remoulade:
Curățăm cu grijă ciupercile de urme de pământ și crenguțe,dar nu le spălăm.
Batem ouăle și le asezonăm cu sare și piper. Pregătim trei vase cu ceea ce ne trebuie
și trecem, pe rând, ciupercile în făină, în ouăle bătute și în pesmet.
Încingem într-o tigaie uleiul și prăjim ciupercuțele până capătă o crustă crocantă. Le plasăm pe o hârtie absorbantă
să îndepărtăm excesul de ulei. Le servim pe un pat de salată, decorat cu roșii Cherry.
Alături se potrivește de minune un sos de iaurt cu maioneză. Dacă vă grăbiți, puteți apela și la un sos din comerț.
Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola