Ciuperci la tigaie

de carmenvlad in Mancaruri de post, 20 Apr 2011 | 12168 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g ciuperci
  • 1 pahar de vin alb
  • 1 lingura otet balsamic
  • 2 catei de usturoi
  • 2-3 linguri ulei de masline
  • 1 lingurita “Maggi” secretul gustului de legume
  • ½ lingurita busuioc uscat
 
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci la tigaie:

Se spala ciupercile si se calesc in 2-3 linguri ulei de masline. Se stinge cu un pahar de vin alb, o lingura de otet balsamic si se fierbe pana cand scade toata zeama. Se adauga secretul gustului, usturoiul taiat marunt si busuiocul uscat. Se opreste focul si se lasa acoperite pentru 5 minute (sa se amestece toate aromele). Se servesc calde.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci la tigaie" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (16)

carmenvlad 1

03.05.2011, 20:30

Da, MVMih te servesc cu mult drag.

carmenvlad 1

03.05.2011, 20:36

Dragele mele, Diana, cele doua Elene, Mirela, Sufletista si Deyutzkiuta va multumesc din toata inima.

RuxyRux 1

03.05.2011, 20:38

Parca sunt desenate...si asa o pofta imi fac...Carmen...grozave!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chiftele cu sos de rosii gratinate - Mancarea savuroasa si rapida

de Rocsi 9

ieri la 19:32

Placinta cu branza si vanilie - Reteta simpla si rapida

de laura_n 7

ieri la 16:32

Cheesecake cu dulceață de smochine - Desertul delicios și rapid la pahar

ieri la 10:11

Prajitura cu prune si mascarpone - Desert delicios de toamna

de oanapl 7

pe 29.09 la 18:33

TOP
utilizatori

Rocsi

1271 puncte

Lau

Lau 9

1181 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

RODIMUR

1133 puncte

oanapl

1104 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ardei capia umplut cu ciuperci si orez in sos de rosii cu vin si usturoi