Spalam ciupercutele, le curatam si desprindem coditele.
Curatam si spalam cartofii, ii dam pe razatoare (folosim partea cu ochiuri mari).
Ungem o forma termorezistenta cu margarina, asezam cartofii rasi, tocam coditele ciupercutelor si le asezam deasupra cartofilor apoi condimentam dupa gust. Deasupra asezam palariutele ciupercilor , mie mi-au mai ramas vreo trei care nu mi-au incaput in forma, le-am tocat si le-am asezat deasupra palarioarelor. Presaram parmezanul, mai adaugam putina sare si piper sa se condimenteze si palariutele si acoperim vasul si staniol sau cu un capac.
Introducem vasul la cuptor la temperatura de 180 grade pana scade toata apa lasata de ciuperci. La final scoatem capacul pentru a lasa mancarea sa se rumeneasca (cca 5 minute).
Intre timp preparam sosul. Adaugam in smantana cateii de usturoi pisati si mararul verde tocat.