Ciuperci in vas Zepter

de Irina in Mancaruri de post, 5 Dec 2013 | 6041 vizualizari

 

Simplu gatite, sunt foarte gustoase alaturi de o portie de mamaliguta. Eu una, as inlocui oricand carnea cu ciupercile.

 

INGREDIENTE

  • 500 g ciuperci champignon
  • 1 ceapa
  • 3 fire de usturoi verde
  • marar
  • patrunjel
  • sare
  • 1 lingura ulei de masline extravirgin
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci in vas Zepter:

Am spalat bine ciupercile, am indepartat coditele si am curatat pielita.

Am taiat ciupercile felii, ceapa pestisor, iar usturoiul si verdeata le-am tocat marunt.

Am pus vasul Zepter la incins pe foc, acoperit cu capacul. 

Cand acul indicator al butonului Thermocontrol a intrat in zona verde am pus uleiul si imediat ciupercile si celelalte ingrediente. Am pus capacul pe vas din nou si am oprit focul. 

Ciupercile sunt gata destul de repede, asa ca nu le-am lasat, asa cum fac de obicei, pana acul ajunge in zona galbena. 

Gata preparate, am asezat cateva linguri de ciuperci pe o farfurie si am presarat verdeata proaspata deasupra.

Cred ca o mamaliguta si un mujdei de usturoi alaturi ar merge tare bine, nu-i asa? :)

Pofta buna va doresc! 

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci in vas Zepter" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioșe cu măsline și brânzeturi - Aperitivul super gustos și rapid

ieri la 09:24

Bruschete cu ceapă caramelizată și feta - Gustarea delicioasă care te cucerește

pe 13.06 la 18:21

Cremșnit fraged - Rețeta delicioasă și ușor de făcut

pe 13.06 la 11:01

Paste cu ciuperci și parmezan - Rețeta gustoasă și rapidă

pe 13.06 la 08:32

TOP
utilizatori

RODIMUR

1117 puncte

Rocsi

528 puncte

vasimur

183 puncte

mihaelar63

100 puncte

abstract01

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Garnitura de cartofi si ciuperci, la cuptor