Ciuperci in sos tomat

de Lau in Mancaruri de legume, 11 Mai 2011 | 9275 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg ciuperci
  • 1 ceapa mare
  • 1 capatana usturoi
  • 200 ml apa
  • 2 linguri pasta de tomate
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci in sos tomat:

Se spala ciupercile si se pun la fiert in apa cu sare

Se caleste ceapa si se adauga pasta de tomate desfacuta cu apa. Se adauga usturoiul si la final ciupercile taiate. Se lasa sa fiarba cca 5-10 minute, se potriveste de sare

Puteti sa le fierbeti mai putin cu sosul

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci in sos tomat" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert cu cirese din dulceata de cirese negre amare

pe 08.11 la 16:18

Biscuiți din 3 ingrediente - Super rapizi și delicioși

pe 07.11 la 17:01

Brownie cu crema de mascarpone - Deliciul ciocolatos care te cucerește

pe 07.11 la 16:32

Ciuperci umplute cu spanac și cremă de brânză - Rapide și delicioase

pe 07.11 la 12:06

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]