Pregatind pestele a trebuit sa fac si garnituri si au rezultat aceste.
Ciupercile taiate se pun la calit in putin ulei deoarece acestea lasa zeama lor si se lasa acoperit la foc mic.Separat in alta craticioara se pune untul si uleiul la incins, se adauga faina, se se amesteca bine apoi se stinge cu apa si catre sfarsit se pune si laptele.
Se amesteca bine cu un tel ca sa nu faca cocoloase se pune sare,piper si tabasco apoi se pune peste ciuperci amestecand bine sa nu faca cocoloase dupa aceea se pune si cascavalul lasand sa se topeasca.
Optional se poate pune si vin.In alta oala am pus la fiert pastele si cand au fost gata le-am scurs de apa si le-am un jet de apa rece,peste ele am pus untul si uleiul apoi si samanta de dovleac maruntit,sare si piper
.Pot fi folosite ca si garnituri atat la peste cat si la o friptura la cuptor bine rumenita.
Pofta buna