Ciuperci cu maioneza si usturoi

de aalliinnaa07 in Aperitive / Garnituri, 29 Mar 2013 | 5440 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 400 g ciuperci (1 cutie)
  • 3-4 catei de usturoi
  • sare
  • piper
  • Pentru maioneza (150-200g maioneza):
  • 1 galbenus de ou
  • ulei
  • 1 lingurita mustar
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci cu maioneza si usturoi:

Daca folositi ciuperci proaspete se curata de pielite, se oparesc si se lasa sa se raceasca si sa se scurga de apa.

Eu am folosit ciuperci la cutie, le-am tocat si le-am pus peste maioneza pe care am facut-o dintr-un galbenus de ou, 1 lingurita de mustar si ulei. La sfarsit punem sare si piper dupa gust si usturoiul pisat.

Pentru ornament am folosit sfecla rosie, castravete, putina ceapa verde!

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci cu maioneza si usturoi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (17)

Teo 1

30.03.2013, 21:57

cata frumusete in farfuria ta!

aalliinnaa07 1

31.03.2013, 12:34

Multumesc!

deyutzky 1

31.03.2013, 23:01

like

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

ieri la 15:59

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

Supă cremă de sparanghel și broccoli - Simplă și gustoasă

pe 01.07 la 11:22

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Salata de ciuperci