Ciuperci brune la cuptor

de Constelatialeu in Aperitive / Garnituri, 14 Aug 2015 | 5693 vizualizari

 

E fara introducere...

 

INGREDIENTE

  • 6 ciuperci brune mai mari cca 350 g
  • 120 g cascaval afumat
  • 120 g bacon
  • 1 ou
  • marar
  • sare
  • piper
  • ulei de masline
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci brune la cuptor:

Mai intai rupem coditele, spalam ciupercile si le stergem cu un servet. Separat tocam cubulete coditele de ciuperci si impreuna cu baconul le calim cca 15 min. Taiem si cascavalul cubulete, apoi il punem intr-un castron impreuna cu baconul si coditele de ciuperci, dupa ce le-am calit. Adaugam oul, mararul tocat, un pic de piper si amestecam.Intr-un vas de ceramica asezam ciupercile, le dam un praf de sare si stropim cu ulei de masline, apoi le umplem cu compozitia rezultata. Adaugam in vasul de ceramica 1/2 cana cu apa, dam vasul la cuptorul preincalzit, cca 30 min, la foc moderat. Sunt bune atat calde cat si reci.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci brune la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi noi, cu usturoi și parmezan - Garnitura plină de savoare și aromă

ieri la 10:32

Plăcintă cu iaurt și zmeură - Delicioasă și ușor de făcut

pe 20.05 la 10:36

Dovlecel la tigaie cu iaurt și sos de usturoi - Simplu, rapid și savuros

pe 19.05 la 10:43

Biscuiți fragezi cu unt și ciocolată – rețeta simplă pentru un desert de casă delicios

pe 16.05 la 15:38

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Bulete de cartofi cu cascaval din doar cateva ingrediente