Ciulama de pui cu ciuperci - Philips Multicooker

de Dya Daniela Andrei in Pui, 11 Noi 2013 | 8338 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 pulpe de pui
  • 1/2 piept de pui
  • 500 g ciuperci
  • sare dupa gust
  • 300 ml supa de pui
  • 2 cepe galbene mari
  • o legatura de marar proaspat
  • 3-4 linguri cu ulei pentru prajit
  • 800 ml smantana grasa (peste 20%)
  • optional: un pui de mamaliguta pentru servit
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciulama de pui cu ciuperci - Philips Multicooker:

Spalam bine carnea, in apa rece. O portionam si o punem la prajit, in cateva linguri cu ulei, alegand din MENU functia FRY pentru 40 de minute. Intre timp curatam ciupercile, le spalam si le lasam (intr-un ciur/sita) sa se scurga bine de apa. Cand timpul ramas ne indica 20 de minute adaugam ciupercile si le lasam sa se rumeneasca frumos. Tocam ceapa si o calim impreuna cu puiul si ciupercile, in ultimele 5 minute. Acum este momentul sa adaugam supa de pui, sarea dupa gust si smantana. Omogenizam si alegem din MENU functia BOIL pentru 20 de minute. Recomand ca la fierbere, capacul sa ramana deschis, in caz contrar va da pe dinafara. Dupa scurgerea timpului se va trece automat pe functia KEEP WARM, cea de mentinere a preparatului cald.

 Servim ciulamaua cu marar proaspat tocat si cu un pui de mamaliguta calda.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciulama de pui cu ciuperci - Philips Multicooker" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Friptura de pui in bere fara alcool, la Multicooker