Ciulama de pui cu ciuperci

de Alexandra0204 in Pui, 17 Iun 2014 | 4238 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg pulpe
  • 400 g ciuperci
  • 400 g smantana
  • 1 lingura maghiran
  • 3 cepe verzi
  • 4 catei de usturoi
  • 1 ou
  • faina
  • sare
  • piper
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciulama de pui cu ciuperci:

Se taie pulpele in doua, se asezoneaza cu sare si piper. Se rumenesc intr-o tigaie cu putin ulei. In alta tigaie se caleste ceapa pana devine sticloasa, apoi se pune usturoiul taiat marunt. Peste carnea rumenita se pune ceapa, 1 lingura de maghiran si 3 cani de apa, iar de cand da in clocot se lasa 15 minute, apoi se pun ciupercile taiate felii. Atunci cand ciupercile sunt fierte se pregateste rantasul (faina+apa) cu 1 ou batut cu sare, piper si smantana. Se da focul la minim si pune rantasul amestecand continuu. Cand da in clocot se potriveste de sare si piper si se presara patrunjel (eu am avut patrunjel amestecat cu frunze de telina).

Pofta Buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciulama de pui cu ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chifle cu brânză cheddar - Rețeta rapidă și gustoasă

ieri la 10:50

Desert cu cirese din dulceata de cirese negre amare

pe 08.11 la 16:18

Biscuiți din 3 ingrediente - Super rapizi și delicioși

pe 07.11 la 17:01

Brownie cu crema de mascarpone - Deliciul ciocolatos care te cucerește

pe 07.11 la 16:32

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

458 puncte

Sidy

200 puncte

Lau

Lau 9

159 puncte

mihaelar63

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]