Ciulama de pui cu ciuperci

de Alexandra0204 in Pui, 17 Iun 2014 | 3614 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg pulpe
  • 400 g ciuperci
  • 400 g smantana
  • 1 lingura maghiran
  • 3 cepe verzi
  • 4 catei de usturoi
  • 1 ou
  • faina
  • sare
  • piper
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciulama de pui cu ciuperci:

Se taie pulpele in doua, se asezoneaza cu sare si piper. Se rumenesc intr-o tigaie cu putin ulei. In alta tigaie se caleste ceapa pana devine sticloasa, apoi se pune usturoiul taiat marunt. Peste carnea rumenita se pune ceapa, 1 lingura de maghiran si 3 cani de apa, iar de cand da in clocot se lasa 15 minute, apoi se pun ciupercile taiate felii. Atunci cand ciupercile sunt fierte se pregateste rantasul (faina+apa) cu 1 ou batut cu sare, piper si smantana. Se da focul la minim si pune rantasul amestecand continuu. Cand da in clocot se potriveste de sare si piper si se presara patrunjel (eu am avut patrunjel amestecat cu frunze de telina).

Pofta Buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciulama de pui cu ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Generația G sau Generația Gorgonzola. Ce meniu au alcătuit 10 influenceri italieni!
citeste mai mult
Generația G sau Generația Gorgonzola. Ce meniu au alcătuit 10 influenceri italieni!
RETETA RECOMANDATA
Ciulama de ciuperci cu piept de pui