Ciulama de pui cu ciuperci

de Alexandra0204 in Pui, 17 Iun 2014 | 4172 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg pulpe
  • 400 g ciuperci
  • 400 g smantana
  • 1 lingura maghiran
  • 3 cepe verzi
  • 4 catei de usturoi
  • 1 ou
  • faina
  • sare
  • piper
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciulama de pui cu ciuperci:

Se taie pulpele in doua, se asezoneaza cu sare si piper. Se rumenesc intr-o tigaie cu putin ulei. In alta tigaie se caleste ceapa pana devine sticloasa, apoi se pune usturoiul taiat marunt. Peste carnea rumenita se pune ceapa, 1 lingura de maghiran si 3 cani de apa, iar de cand da in clocot se lasa 15 minute, apoi se pun ciupercile taiate felii. Atunci cand ciupercile sunt fierte se pregateste rantasul (faina+apa) cu 1 ou batut cu sare, piper si smantana. Se da focul la minim si pune rantasul amestecand continuu. Cand da in clocot se potriveste de sare si piper si se presara patrunjel (eu am avut patrunjel amestecat cu frunze de telina).

Pofta Buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciulama de pui cu ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Crackers cu mac - Rețeta gustoasă de casă

de RODIMUR 8

ieri la 13:19

Tartă rustică cu ciuperci - Rețeta rapidă și savuroasă

ieri la 11:08

Cartofi cu ciuperci și bacon - Rețeta gustoasă la cuptor

pe 24.09 la 07:11

Chec cu Oreo și afine - Deliciu pufos și aromat

pe 23.09 la 07:49

TOP
utilizatori

Rocsi

1451 puncte

RODIMUR

1171 puncte

oanapl

1007 puncte

vasimur

166 puncte

Rahela Velicu

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]