ciulama de pui

de madab in Pui, 22 Iul 2015 | 4942 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 cepe mici
  • 500g carne de pui (copanele si aripioare )
  • 450g smantana
  • sare
  • cimbru
  • faina
  • patrunjel proaspat
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA ciulama de pui:

Carnea se spala si se pune la fiert la foc mediu. Cand este fiarta se scoate si se lasa la racit. Se desprinde carnea de  pe os.

Ceapa se curata si se toaca marunt. Se pune intr-o oala cu putin ulei si se caleste. Se adauga carnea si putina zeama in care a fiert carnea. 

Smantana se amesteca cu putina faina si  se pune in oala cu carnea.  Se amesteca si se adauga putina sare si cimbru.

Se lasa la fiert la foc mic  pana se ingroasa. 

La sfarsit se pune patrunjelul tocat.

Pofta buna ! ! ! 

Daca ti-a placut reteta noastra "ciulama de pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Guacamole - Pate de avocado, delicios si foarte racoritor

de vasimur 4

ieri la 17:49

Brioșe pizza delicioase - Rețeta rapidă și savuroasă

ieri la 08:45

Mucenici moldovenești de post, însiropați - Rețeta simplă și savuroasă

pe 04.03 la 10:51

Ciuperci umplute cu cremă de brânză și legume – Aperitiv delicios și ușor de preparat

pe 03.03 la 09:02

TOP
utilizatori

Constelatialeu

1180 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

418 puncte

vasimur

251 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pui pe pat de legume asortate