Ciulama de pui

de adry88 in Pui, 11 Feb 2014 | 6926 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 pulpe
  • 4 linguri faina
  • 300 ml lapte
  • 300 g smantana
  • 50 g unt
  • 1 ceapa
  • sare
  • piper
  • 200 g supa de pui
  • 2 morcovi
  • 1 ceapa
  • 1 ardei rosu
  • 1/2 telina
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciulama de pui:

Curatam legumele,le spalam bine dupa care le taiem bucati mai mari,ceapa o lasam intreaga,

Spalam pulpele (le taiem in 2) si le adaugam in apa cu sare si legumele si punem la fiert,

Intr-o tigaie adaugam untul si cand s-a topit adaugam ceapa tocata marunt si lasam sa se caleasca putin,

Adaugam faina si amestecam bine adaugand treptat laptele si supa de pui (din care am fiert carnea)

Lasam sa fiarba cateva clocote dupa care adaugam smantana si carnea,

Lasam sa fiarba la foc mic cca 15 minute, amestecand din cand in cand,la final potrivim de sare si piper dupa gust,

 

TIPS-URI

1

Legumele le-am tocat marunt si le-am congelat sa le folosesc la ciorba,

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciulama de pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură de post cu afine și lămâie - Deliciu pufos și aromat

ieri la 14:38

Tocăniță de năut - Rețeta gustoasă de post

ieri la 11:02

Mucenici muntenești tradiționali – Rețetă simplă și delicioasă

pe 06.03 la 10:19

Guacamole - Pate de avocado, delicios si foarte racoritor

de vasimur 4

pe 05.03 la 17:49

TOP
utilizatori

Constelatialeu

1180 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

418 puncte

vasimur

251 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciulama de pui