Ciulama de ciuperci cu piept de pui

de ramo_cata in Pui, 17 Apr 2010 | 5438 vizualizari

 

hmm nu stiu daca ciulamaua trebuie sa fie neaparat alba..eu n-am pus iaurt ,smantana sau unt pt ca sotului nu-i plac mancarurile albe...

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui
  • 1 kg ciuperci champignon
  • 2 legaturi usturoi verde(mai micute)
  • 5 catei usturoi(astea se pun in functie de gust,daca vrei sa aiba gust intens de usturoi)
  • 1 ceapa
  • un bol cu bulion de rosii
  • 2 linguri de ulei
  • 2 linguri faina
  • sare,maghiran,piper,leustean uscat 
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciulama de ciuperci cu piept de pui:

Am taiat pieptul bucatele medii..ciupercile le-am bagat la robot,am tocat ceapa,usturoiul verde si uscat...le-am pus la fiert cu apa si ulei..le-am lasat sa fiarba cam 1 ora..apoi am adaugat bulionul,2-3 linguri de bulion le-am amestecat cu faina si cu putina apa,cat sa fie o compozitie mai subtire ca sa nu se faca cocoloase atunci cand o adaugam peste mancarea fierbinte...spre final am adaugat condimentele mentionate si am mai lasat cateva clocote...

 

Pofta buna!!!!

TIPS-URI

1

se serveste cu mamaliguta...

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciulama de ciuperci cu piept de pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ciulama cu pui si ciuperci