Ciulama cu piept de pui

de vickyduta in Mancaruri cu carne, 30 Noi 2010 | 11396 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • un piept de pui
  • 3-4 ciuperci
  • 1 ceapa
  • 1 ardei
  • 1 capatana usturoi
  • 400 g smantana
  • sare, piper, delikat
  • putin ulei                       
  • o legatura patrunjel
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciulama cu piept de pui:

Ceapa se toaca marunt si se caleste in putin ulei, ardeiul se spala, se curata de seminte, si se toaca cubulete, apoi se pune peste ceapa calita. Ciupercile se curata de pielita de deasupra se toaca si ele marunt se adauga peste ceapa si ardeiul calit. Intre timp am adaugat o canuta cu zeama in care a fiert pieptul de pui.
Pieptul se taie fasiute, se se pune in oala se lasa sa fiarba inabusit 15-20 de minute, se pune usturoiul pisat, otrivim de sare, piper si delikat dupa gust, adaugam smantana, se mai lasa 10 minute sa fiarba si se stinge focul. La sfarsit punem si patrunjelul si gata ciulamaua.
Va doresc pofta buna!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciulama cu piept de pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mini baghete pufoase - Rețeta simplă, de casă

ieri la 17:14

Plăcintă cu iaurt și afine - Desert rapid și delicios

ieri la 16:05

Salată de crudități cu fistic

pe 06.02 la 19:55

Biban de mare cu sparanghel, ardei și baby morcov

pe 06.02 la 14:14

TOP
utilizatori

Panacris

1798 puncte

Rocsi

1315 puncte

mirela0911

1000 puncte

 Adi

300 puncte

RODIMUR

239 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Mancare de cartofi cu pui