Ciorbita de vita cu zarzavat si dovlecei

de rivka in Supe/Ciorbe, 25 Feb 2010 | 7914 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300 grame carne de vita pt ciorba cubulete
  • ulei masline
  • 3 dovlecei potriviti
  • 1 morcov mare
  • 1 fir praz
  • un buchetel conopida
  • 1 fir de telina
  • 1 ceapa mare
  • 2 ardei capia mari
  • 1 catel usturoi
  • 1 conserva mica de pasta tomate
  • patrunjel uscat
  • tarhon
  • sare piper dupa gust
  • pasta de rosii
  • pentru servit smanntana, ardei iuti din otet, ceapa
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorbita de vita cu zarzavat si dovlecei:

Legumele se toaca ,dovleceii se taie cubulete,se aseaza in oala de supa impreuna cu carnea cubulete si se dau in cateva linguri de ulei masline la dutuit pana cand incep sa-si lase miros, se amesteca in oala.

Se adauga apa, pasta de rosii si se lasa la fiert la foc mic sub capac cca 35 minute, se aduga in ultimele 10 minute patrunjelul tocat(eu am pus uscat), 2 lingurite de tarhon, sare piper dupa gust.

Se serveste fierbinte alaturi de smantana, ceapa sau ardei iuti.

Gustul se poate potrivi si cu putin otet(eu am folosit otet de la ardeii iuti din borcan).

Pofta buna.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorbita de vita cu zarzavat si dovlecei" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ciorba cu scarita afumata