Ciorbita de praz

de jolygina in Supe/Ciorbe, 15 Aug 2010 | 3972 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500g praz
  • un ardei rosu
  • un ardei verde
  • o felie de telina
  • 4 morcovi
  • 250g samantana
  • o cana de lapte
  • 2 galbenusuri de ou
  • marar ,patrunjel,leustean
  • 2 lingurite de bors magic

 

Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorbita de praz:

se spala legumele si se taie rondele prazul,morcovi iar ardeiul si telina se taie fasii subtiri

le calim intr-o lingura de ulei pana se inmoaie dupa care punem apa peste legume si lasam sa fiarba bine la foc mic ,

cand legumele au inceput sa se inmoaie adugam sare ,piper si borsul

amestecam separat galbenusurile cu samantana si laptele si turnam peste ciorbita si mai lasam sa dea in clocot 2 -3 min

luam oala de pe foc si adugam mararul,leusteanul si patrunjelul tocat marunt

pofta buna!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorbita de praz" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de porc