Ciorbita de perisoare cu bors

de Mihaela11_jo in Vita, 28 Apr 2011 | 3311 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250 grame carne toccata de vita  
  • 1 ceasca de orez  
  • 1 ceapa de marime medie  
  • 4-5 morcovi mari  
  • 1 cub Maggi supa de pui  
  • bors Delik’at  
  • 1 ou mic  
  • sare dupa gust  
  • piper proaspat macinat dupa gust  
  • 1 cutie de smantana( 170grame)  
  • frunza de patrunjel verde  
  • 3-4 linguri ulei de masline  
  • 3-4 linguri faina
Portii: 6
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorbita de perisoare cu bors:

Se pune uleiul de masline la incins si se caleste ½ ceapa taiata marunt si morcovul ras pe razatoarea mare. Se amesteca incontinuu cca 2-3 minute , apoi se adauga apa fierbinte,sare dupa gust si cubul de Maggi.

Intr-un bol se amesteca ½ ceapa taiata marunt, orezul,carnea tocata,oul,sare si piper proaspat macinat dupa gust;se iau cu o lingurita perisoare care se trec prin faina. Dupa 20 de minute se adauga in ciorbita de morcov; se adauga si borsul si se lasa pana au fiert perisoarele.

Se drege ciorbita cu smantana.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorbita de perisoare cu bors" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

pe 02.07 la 15:59

Ciuperci pane cu sos de iaurt grecesc - Aperitiv delicios și rapid

pe 02.07 la 11:34

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ceapa umpluta pe salata de linte