Ciorbita de inimi

de cismaru_nicoleta in Supe/Ciorbe, 13 Mar 2011 | 4505 vizualizari

 

Pai aveam o caserola de inimioare si nu stiam ce sa fac...a iesit minunata,....o sa mai fac de acum incolo...

 

INGREDIENTE

  • 500 gr inimioare pui
  • 3 morcov mari
  • un pastarnac
  • 1/2 ardei rosu si unu galben
  • 1/2 telina
  • cateva buchetele broccoli(ramase prin frigider)
  • sare,piper
  • o lingurita praf curry
  • 2 cartofi
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorbita de inimi:

Legumele le-am curatat,spalat si pus la calit in 3 linguri ulei masline si 50 ml apa

Apoi am adaugat si inimioarele.am calit timp de 3-4 min dupa care am pus apa peste si am dat la fiert

Cand legumele au fost gata am pus sare si piper,curry si cateva frunze de leustean uscat...si gata,,,

Atat de rapida si de gustoasa...immmm

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorbita de inimi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Barista Max Espresso Machine

- 600 lei
2799.99 lei
2199.99 lei

Barista Espresso Machine

- 700 lei
1699.99 lei
999.99 lei

COMENTARII (21)

MVMih 1

28.03.2011, 16:00

Bun. N-am facut niciodata o asemenea ciorbita. Trebuie incercata.

gaby_gabytza 1

15.09.2011, 20:29

imi plac inimile

MVMih 1

28.01.2012, 15:47

Gabytza...mergea si-o pipota pe acolo, dar Nicoleta poate a avut frica sa nu io mancam

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de fasole