Ciorba usoara de legume cu orez

de Valclaudia in Ciorbe, 21 Iun 2015 | 3190 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 ceapa mica rosie
  • 1 ceapa mica alba
  • 2 linguri ulei de masline
  • 1 ardei gras
  • 200 gr. amestec mexican (congelat la punga, din comert)
  • sare si piper dupa gust
  • 1/4 cutie rosii pasate
  • 1 cescuta orez
  • patrunjel si marar verde
  • apa cca 1,5l
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba usoara de legume cu orez:

Curatam si spalam ceapa si ardeiul.

Punem uleiul in oala la foc mic, adaugam ceapa tocata marunt si ardeiul taiat bucati, lasam sa se caleasca 2-3 minute la foc mic, adaugam mixul de legume, sare si piper dupa gust.

Punem apa peste legume, acoperim oala si lasam sa fiarba cca 15 minute.

Adaugam orezul clatit, mai fierbem cca 10 minute,adaugam apoi rosiile pasate si lasam pana da ciorba din nou in clocot, o mai lasam la foc mic cca 5 minute, oprim focul, presaram marar si patrunjel tocat.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba usoara de legume cu orez" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

Supă cremă de sparanghel și broccoli - Simplă și gustoasă

pe 01.07 la 11:22

Panna Cotta cu zmeura  - Deliciu fin si cremos

pe 30.06 la 22:09

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de perisoare