Ciorba transformata

de mihaelar63 in Supe/Ciorbe, 18 Dec 2014 | 3810 vizualizari

 

Fiul meu a dorit o ciorba acrita cu tarhon si otet . Eu tocmai am fiert o supa clara de curcan cu legume in care intentionam sa pun taitei . Nu-i nimic , facem pe plac . Intr-o zi supa cu taitei in alta ciorba cu orez ,tarhon si marar . Doar nu este prima data cand fac asa ceva . Pacat sa pierzi bunatate de zeama buna ,cum spun chefii vestiti ,, stoc ''.

 

INGREDIENTE

  • 3l supa clara de curcan cu legume [ morcov , telina , cartofi ]
  • 200 ml smanatana
  • 4 linguri orez
  • 2 linguri tarhon in otet
  • 1 lingura marar tocat
  • patrunjel verde
  • sare
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba transformata:

Se scot legumele din supa clara si se taie cuburi .

Supa se da in clocot si in ea se fierbe orezul .

Se introduc legumele in supa .

Puneti tarhonul in otet si mararul tocat .

Se drege gustul cu smantana sare si piper.

Ciorba se serveste cu patrunjel verde presarat deasupra .

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba transformata" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ciorba alba cu curcan si legume