Ciorba taraneasca de vacuta

de anca_rm in Ciorbe, 31 Iul 2013 | 6306 vizualizari

 

Delicioasa!

 

INGREDIENTE

  • carne vita
  • morcov
  • cartof
  • patrunjel
  • mazare
  • orez
  • patrunjel verde
  • rosie
  • sare
  • piper
  • lamaie sau bors
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba taraneasca de vacuta:

Cantitatile depinde de cantitatea pe care doriti sa o pregatiti .

Mod de preparare:

Carnea o spalam cu apa rece si o taiem cubulete . O punem la fiert si cand face spume luam cu lingura spuma .

Legumele se curata si se taie separat in boluri .

Adaugam morcovi, patrunjelul  taiati rondele ( sau dupa preferinta ) . Dupa ce incepe din nou sa fiarba adaugam mazarea si cartofi si mai tarziu putin vom pune si orezul.

Lasam sa fiarba pana cand totul este aproape fiert .

Adaugam rosia decojita si taiata cubulete mici , sare si piper dupa gust .Se lasa din nou la fiert .  Cand este gata adaugam frunze de patrunjel tocate .

Se poate acri cu lamaie sau bors , sau se poate adauga smantana ( fara smantana este mai dietetica)

Pofta Buna va doresc !

TIPS-URI

1

supe , ciorbe

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba taraneasca de vacuta" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi țărănești - Gust și savoare într-un preparat tradițional

la 10:57

Plăcinte rapide cu vișine - Desert delicios și ușor

pe 01.11 la 17:47

Baghete răsucite cu măsline - Rețeta simplă și aromată

pe 01.11 la 14:05

Plăcintă creață cu brânză sărată - Gustoasă și ușor de pregătit

pe 01.11 la 09:52

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

3048 puncte

MotanLaOale

1084 puncte

trifadalia

800 puncte

laura_n

410 puncte

Rocsi

315 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de vacuta