Ciorba taraneasca de pui cu smantana

de marcela1979 in Ciorbe, 6 Noi 2010 | 18168 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • un spate de pui
  • 4 morcovi
  • o radacina de patrunjel
  • 1/4 radacina de telina
  • 2 ardei sau gogosari
  • 3 pumni de mazare
  • 2 cartofi
  • un pumn de orez
  • un ou
  • 200 gr smantana
  • vegeta ,piper
  • frunze de patrunjel,telina si leustean
  • bors magic dupa gust
  • o ceapa
Portii: 4
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba taraneasca de pui cu smantana:

Se portioneaza si se spala spatele de pui si se pune la fiert intr-o oala cu apa.Se spumuieste si se fierbe la foc mic.Cand carnea e fiarta pe jumatate se adauga ceapa tocata,zarzavatul tocat marunt,apoi mazarea si cartofii taiati cubulete.SE lasa sa dea un clocot si se adauga orezul spalat.Se lasa sa fiarba.cand a fiert si orezul se bate un galbenus cu smantana,se adauga ciorba peste aceasta si apoi se adauga in ciorba.Albusul de la ou nu il arunc ,ci il pun in ciorba.Se adauga vegeta,piper si bors magic dupa gust si la final se pune verdeata tocata.se mai da un clocot si gata.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba taraneasca de pui cu smantana" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bruschete cu brânză Camembert și bacon - Delicioase și ușor de făcut

ieri la 11:31

Tiramisu cu cozonac – rețetă simplă și ingenioasă pentru un desert savuros

ieri la 10:52

Bruschete cu pesto de fistic, mortadella și burrata - Rețeta ușoară și plină de savoare

ieri la 09:20

Bruschete cu roșii și măsline - Rețeta simplă și savuroasă

ieri la 08:25

TOP
utilizatori

Rocsi

351 puncte

vasimur

317 puncte

oanapl

230 puncte

mihaelar63

223 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]