Ciorba taraneasca de porc

de Dana Cristea - pusikmea in Ciorbe, 4 Aug 2010 | 10277 vizualizari

 

daca inca nu ti-ai revenit sefu, te invit si eu la o portie ca sa te dregi :)):))

 

INGREDIENTE

  • carne de porc + oase de porc
  • 1 morcov
  • telina
  • pastarnac
  • radacina de patrunjel
  • o ceapa
  • fasole verde
  • mazare
  • ardei verde
  • ardei rosu
  • tocana de legume/suc de rosii/bulion
  • 1 ou
  • 2 linguri de orez
  • leustean
  • pasta de corcoduse/otet/bors/zeama de varza
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba taraneasca de porc:

Spalam carnea si oasele si le punem la fiert in apa rece cu sare.

Spumam de cate ori este nevoie.

Dupa ce a fiert carnea, punem legumele taiate dupa prefeinte sau date pe razatoare si orezul spalat in cateva ape si lasam pana fierb si acestea.

Cand au fiert si legumele punem cateva linguri de tocana de legume sau suc de rosii, mai lasam sa dea in cateva clocote si dam jos de pe foc.

Batem oul ca pt omleta si-l punem in cirobita, iar cu ajutorul unei furculite il facem zdrenturos.

Punem pasta de Pasta de corcoduse verzi .

Tocam leusteanul marunt si-l punem si pe dansul in oala cu ciorbita.

Se poate servii cu smantana si atunci aduce cu ciorbita ardeleneasca de porc, eu asa am papat si cu un ardei iute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba taraneasca de porc" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (17)

Cris2711 1

15.01.2011, 14:02

Dana am facut azi ciorbita ta,excelenta

Dana Cristea - pusikmea 1

15.01.2011, 14:45

julie, abia acum am vazut com tau, din august si pana acum chiar ca s-a acrit cris ms

madalinailie 1

07.07.2011, 11:34

buna! imi place extraordinar de mult ciorbita cum a iesit si mi se pare excelenta ideea sa pun atatea legume . te pup

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mancare de fasole cu afumatura - Reteta traditionala gustoasa

de laura_n 7

ieri la 18:32

Andive caramelizate cu mozarella și pătrunjel verde - Aperitiv usor si gustos

pe 10.11 la 10:23

Pui prajit de casa – Cum sa prepari o crusta crocanta si savuroasa

pe 10.11 la 09:12

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1266 puncte

vasimur

1181 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Panacris

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba radauteana