Ciorba taraneasca de porc

de Sylvia in Ciorbe, 31 Iul 2010 | 17561 vizualizari

 

Este una din ciorbele mele preferate, cu orice carne, mi se pare foarte aromata si buna de la toate legumele puse in oala . Am facut de data aceasta reteta de la Medi , postat de www.bucatras.ro pentru ca mi-a furat ochii de cand am vazut-o. Aici este reteta : http://www.bucataras.ro/retete/9584/ciorba-cu-carne-de-porc-si-legume.html merita sa o vedeti.

 

INGREDIENTE

  •   Avem nevoie de :
  • 500 grame de carne de porc ( fara os am avut eu) nu foarte  grasa, taiata cubulete,
  • o ceapa mare si un fir de ceapa verde,
  • 2-3 cartofi taiati cubulete,
  • o mana de fasole verde taiata marunt,
  • ardei rosu taiat bucatele,
  • 2 morcovi taiati bucatele,
  • 3-4 rosii decojite,
  •  o crenguta de cimbru,
  • sare,
  • piper,
  • bors (eu nu am avut prospat si am pus bors magic o lingura),
  • leustean ( nu fiti zgarciti cu doza)
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba taraneasca de porc:

 Carnea am pus-o la fiert cu apa rece, putina sare, ceapa tocata marunt si crenguta de cimbru. Eu am fiert-o cu oala sub presiune, am impresia ca iese mai buna asa, se fragezeste mai bine carnea la ciorbe. Am lasat-o sa fiarba 20 de minute de cand am inchis supapa. Intre timp ne ocupam de legume si le maruntim.

 Am mutat ciorba intr-un vas mai mare si am adaugat legumele maruntite si rosiile decojite taiate cubulete mic , toate cu  cu exceptia cepei verzi pe care am pus-o aproape la final.

 Lasam sa fiarba la foc mic, 12-15 minute si apoi dregem cu bors si sare daca mai trebuie. L-a sfarsit am adaugat o mana de leustean si cateva fire de patrunjel taiat nu foarte fin sa se simta aroma. A fost o ciorba execelenta, aromata si consistenta, Medi multumesc inca o data de reteta.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba taraneasca de porc" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de pui cu multe legume