Ciorba taraneasca de porc

de mihaelar63 in Ciorbe, 17 Noi 2014 | 21193 vizualizari

 

Am preparat aceasta ciorbita cu carne proaspata de porc. A fost super-gustoasa.

 

INGREDIENTE

  • 1 kg carne porc
  • 3 morcovi
  • 2 patrunjei radacina
  • 2 cartofi
  • 2 tije telina
  • 2 rosii
  • 1 ardei iute
  • 1 ardei kapia
  • 1 ceapa rosie
  • 1 fir de praz
  • 1 pahar mazare verde congelata
  • 50 ml ulei
  • sare
  • patrunjel verde
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba taraneasca de porc:

Curatati si spalati legumele .

Taiati rondele morcovii si patrunjelul radacina . Tocati ceapa , prazul si ardeiul .

Caliti usor aceste legume impreuna cu carnea de porc taiata bucati mai mici .

Tocati marunt rosiiile si le adugati la calit .

Turnati 3-4 l apa . Sarati si fierbeti.

Cand morcovii si carnea s-au patruns se adauga cartofii taiati cubulete +telina taiata marunt.

Se mai fierbe 10 minute si se pune si mazarea verde .

Dupa 5 minute se ia de pe foc si se serveste cu multa verdeata .

TIPS-URI

1

Dupa preferinta se poate servi cu smanatana .

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba taraneasca de porc" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort cu crema de fistic

pe 18.04 la 22:32

Ficăței cu smântână și mozzarella - Savoare și gust într-un preparat excelent

pe 17.04 la 16:22

Aripioare crocante ca la fast food - Rețeta simplă și irezistibil de gustoasă

pe 17.04 la 15:50

TOP
utilizatori

mihaelar63

1104 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

Rocsi

250 puncte

UrsanMihaela

107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Ciorba alba de valeriana