Ciorba taraneasca de legume

de Sidy in Ciorbe, 14 Oct 2012 | 5112 vizualizari

 

O ultima ciorbita...cred ca au ajuns atatea cate am postat acum.....

 

INGREDIENTE

  • 2 morcovi
  • 1 patrunjel
  • 4 rosii
  • 1 ardei gras rosu
  • 1 ardei gras galben
  • 1 ceapa
  • 3 cartofi
  • 200 g mazare
  • 150 g fasole verde
  • 200 g conopida
  • 1 cana zer( sana, iaurt)
  • cimbru
  • leustean
  • frunze patrunjel si marar verde
  • sare
  • piper
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba taraneasca de legume:

Se curata ,se spala si se taie marunt toate legumele.

Se pune apa necesara intr-o oala si se adauga legumele, sare si piper.Punem cimbrul si leusteanul si lasam sa fiarba bine toate legumele.

Cand sunt gata fierte adaugam zerul si stingem focul.

Deasupra se presara frunze verzi de patrunjel si mararproaspat tocate.

Se poate servi cu ardei iute.

Cine doreste ca ciorba sa fie si mai acra o poate acri cu bulion in loc de zer.

Pofta buna !

TIPS-URI

1

Doritorii pot adauga smantana....

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba taraneasca de legume" nu uita sa-i faci un review.
 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de stir rosu