e o ciorba f usoara, buna pt zilele de vara calduroase...se poate servi si rece...
carnea de pui se pune la fiert in apa sarata cu o ceapa si cateva fire de telina. se lasa 30 min sau daca carnea e de gaina , mai mult...se mai ia din cand in cand spuma de deasupra cu o spumiera sau strecuratoare mica.
se adauga apoi legumele asa congelate si se mai lasa cam 20-30 min, depinde ce fel de legume sunt, daca sunt crude, cum folosesc eu, se lasa 30 min, daca sunt prefierte si congelate, mai putin...apreciati voi...se adauga si bulionul sau pasta de rosii...indiferent...
cand e aproape gata se adauga bors magic, cam o lg, sau puteti inacri cu ce doriti, eu prefer asa. se opreste focul, apoi se adauga 2 lg de smantana si dupa ce se mai stampara putin patrunjel verde taiat marunt . se ai potriveste de sare si eventual piper.
la masa se poate adauga smantana cand o serviti...dupa preferinta
pofta buna!!!