Ciorba radauteana din piept de curcan

de Krystyan Trendy in Ciorbe, 4 Ian 2015 | 6408 vizualizari

 

Prima reteta postata pe anul 2015 incepe cu curcanul, desi in zodiacul chinezesc predomina capra de lemn :D La multi ani bucatarasilor! Haideti la o ciorba ! :D

 

INGREDIENTE

  • o jumatate de piept de curcan
  • 1 telina
  • 2 cepe
  • 2 morcovi
  • verdeata
  • 3-4 catei de usturoi
  • sare
  • 500 g smantana
  • 2 galbenusuri
  • 3 linguri de otet
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba radauteana din piept de curcan:

Intai punem la fiert pieptul de curcan, spalat cu apa rece in prealabil.Adaugam sare.

Intre timp, curatam legumele ,le spalam cu apa rece.

Cand pieptul este aproape fiert ,adaugam legumele curatate intregi .

Dupa ce sunt fierte legumele si carnea,le scoatem cu o paleta si le punem intr-o farfurie adanca.

Separat se amesteca galbenusurile cu putina sare ,se adauga otetul ,apoi punem totul in zeama in care au fiert legumele si carnea.

Pieptul de curcan il dezosam si il tocam cuburi sau fideluta apoi il adaugam la ciorba.

La sfarsit adaugam smantana ,amestecand usor  si continuu cu o lingura de lemn.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba radauteana din piept de curcan" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chifteluțe marinate - Rețeta bună ca la mama acasă

pe 12.11 la 10:23

Mancare de fasole cu afumatura - Reteta traditionala gustoasa

de laura_n 7

pe 11.11 la 18:32

Chiftele de porc - Rețeta simplă și savuroasă

pe 11.11 la 10:30

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1266 puncte

vasimur

1181 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Panacris

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba radauteana