Ciorba radauteana

de eclerash in Supe/Ciorbe, 23 Mai 2010 | 6567 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • piept de pui
  • 800 g gogosar
  • 2 capatani usturoi
  • 2 cepe
  • 2-3 morcovi
  • condimente(sare,foi dafin,coriandru,piper boabe)
  • ulei
  • 1 legatura leustean/patrunjel
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba radauteana:

Se pune pieptul la fiert impreuna cu condimentele.Separat,tai ceapa marunt si o calesti in putin ulei,apoi adaugi si morcovul dat pe razatoare.Cand este carnea fiarta o scoti si o tai cubulete,iar in zeama(strecurata) in care a fiert adaugi legumele calite si mai pui apa daca doresti sa iti iasa o cantitate mai mare de ciorba.Dupa ce da in clocot,adaugi si gogosarii taiati marunt impreuna cu zeama lor.

La final adaugi usturoiul pisat,iar dupa ce iei de pe foc adaugi si verdeata tocata marunt.

TIPS-URI

1

se poate servi cu smantana sau ardei iute verde/murat

2

puteti folosi si un pui intreg pe care il veti dezosa insa eu prefer doar pieptul

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba radauteana" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă cu ciuperci pleurotus - Rapidă și ușor de preparat

ieri la 17:57

Nuci cu cremă de ciocolată albă și fistic - Delicioase si fragede

pe 18.01 la 21:25

Negresa cu alune - Reteta simpla si delicioasa

de laura_n 7

pe 18.01 la 16:49

TOP
utilizatori

Panacris

2236 puncte

Valclaudia

316 puncte

vasimur

247 puncte

Rocsi

238 puncte

RODIMUR

176 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de pui