Ciorba la ceaun

de Lau in Ciorbe, 4 Iul 2011 | 11373 vizualizari

COMENTARII (19)

Rocsi 1

04.07.2011, 12:25

ciorba la ceaun are un gust aparte..de fapt cam toate mancarurile facute la ceaun au un gust mai bun

deyutzky 1

04.07.2011, 12:58

asta imi aminteste de borsul bunicii...tare bunnn la ceaun

monike 1

04.07.2011, 13:05

O portie si la mine ..te rooog

gaby_gabytza 1

04.07.2011, 14:36

buna

Lau 1

04.07.2011, 15:27

va multumesc

adry88 1

04.07.2011, 15:27

foarte foarte buna

marcela1979 1

04.07.2011, 15:46

excelenta

LUK 1

04.07.2011, 18:59

camelia75 1

04.07.2011, 19:01

Delicioasa!!!

lilik 1

04.07.2011, 19:31

mirela0911 1

04.07.2011, 21:10

oooo... ce bine arata

Lau 1

04.07.2011, 21:42

va multumesc

Bunica 1

04.07.2011, 22:29

Ce buna iese mancarea la ceaun!

Dya Daniela Andrei 1

04.07.2011, 23:33

Lau 1

05.07.2011, 12:17

bunica
dya

mihaelaM 1

05.07.2011, 13:47

saru mana pt masa

MIUTA 1

05.07.2011, 15:04

Suuuuper buna

horia 1

06.07.2011, 08:44

wowwww ,sincer sa-t spun,m-ar tenta sa probez o portie.minunata!

mamaieelena 1

07.07.2011, 13:28

mmm buna

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Bors de peste