Ciorba la ceaun

de ela in Ciorbe, 20 Sep 2010 | 12472 vizualizari

 

imi place la nebunie tuciul,mancarea e gata cat ai clipi....

 

INGREDIENTE

  • 1/2kg spate de pui
  • 2cartofi
  • 2ardei capia
  • 3rosii
  • 2cepe
  • un pumn de broco;;i
  • un pumn de conopida
  • bors
  • sare,piper,vegeta
  • leustean
  • patrunjel
  • 1morcov
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba la ceaun:

Se curata ceapa si se toaca marunt.Ardeii se curata si se taie cubulete,morcovul la fel.

Intr-o oala se pune putin ulei si lceapa,ardeiul si morcovul,se calesc putin.Se adauga carnea si se acopera cu apa si se lasa la fiert.

Se curata rosiile de coaja si brocolli si conopida se taie bucati mai mici si se adauga in ciorba si se fierbe in continuare pana se inmoaie legumele.Se sareaza,se pune vegeta si se pipereaza dupa gust.

Spre sfarsit se pune borsul(dupa gustul fiecaruia).Se opreste focul si apoi se adauga leusteanul si patrunjelul tocat marunt

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba la ceaun" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec din albușuri cu zmeură și lămâie - Deliciu aromat și pufos

ieri la 08:09

Menemen - Omleta turceasca plina de savoare

de Rocsi 9

pe 31.03 la 19:37

Oua vopsite natural cu coji de ceapa – Reteta traditionala de Paste

pe 31.03 la 16:49

Prajitura cu mere si kefir - Simpla si gustoasa

de oanapl 8

pe 30.03 la 18:32

TOP
utilizatori

oanapl

3137 puncte

Rocsi

1480 puncte

MotanLaOale

1083 puncte

mirela0911

1000 puncte

mena29

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorbita de pui