Ciorba din gat de vitel

de Constelatialeu in Ciorbe, 1 Sep 2015 | 6644 vizualizari

 

Nu ma dau eu in vant dupa carnea de vita,dar ciorba imi place foarte mult,mai ales daca are legume din abundenta.Asa ca azi am prestat niste ciorbita din gatu`lu vitelu....a fiert repede,deci era vitelu nu vita.....

 

INGREDIENTE

  • cca 600 g gat de vitel,feliat
  • 3 cepe albe
  • 2 morcovi potriviti
  • 1 pastarnac
  • 1 patrunjel radacina
  • 2 ardei grasi mai rosiatici
  • 2 rosii mai maricele
  • sare
  • bors
  • leusten
  • 50 ml ulei
Portii: 6
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba din gat de vitel:

Mai intai am spalat carea,os a avut foarte putin,apoi am pus o oala cu apa  pe foc,am pus carnea si un pic de sare si am lasat sa fiarba pana carnea s-a desprins de pe os.Din cand in cand am luat spuma formata si am indepartat-o.Cat timp a fiert carnea am pregatit zarzavaturile.Am curatat si taiat ceapa marunt,radacinoasele le-am curatat si taiat cubulete,ardeiul l-am curatat de seminte si l-am taiat cubulete.Rosiile le-am decojit si taiat marunt.

Cand carnea s-a fiert am scos-o din zeama,am taiat-o cubulete iar zeama am strecurat-o.Am pus o oala pe foc,am lasat-o sa se incinga,am adaugat uleiul si apoi legumele,mai putin rosiile,am presarat un pic de sare si le-am calit cca 15 min,apoi am adaugat zeama unde a fiert carnea,am lasat sa dea in clocot apoi am adaugat si rosiile.Lasam sa fiarba cca 15 min,adaugam carnea si borsul.La final adaugam leusteanul.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba din gat de vitel" nu uita sa-i faci un review.
 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Generația G sau Generația Gorgonzola. Ce meniu au alcătuit 10 influenceri italieni!
citeste mai mult
Generația G sau Generația Gorgonzola. Ce meniu au alcătuit 10 influenceri italieni!
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de burta