Ciorba de vitel simpla

de DanaModog in Ciorbe, 2 Ian 2015 | 4694 vizualizari

 

Mama mea mi-a cumparat carne de vitel taiata cubulete, era de toanita, cu putina grasime dar eu am facu o ciorba din ea mai simpla, cum facea bunica. A iesit foarte buna!

 

INGREDIENTE

  • 250 g carne de vitel
  • 2 morcovi
  • 1 ceapa
  • 10 cartofi medii
  • frunze de tarhon si telina
  • 100 ml bulion
  • 2 cuburi de legume, sare, piper, boia
  • ulei (cam cat sa acopere fundul oalei)
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de vitel simpla:

Eu am calit ceapa si am aduagat morcovii taiati rondele si carnea cubulete, am lasat cam 5-6 minute si am adaugat apa (nu am masurat sa vad cat) si am adaugat boia piper si cuburile de legume. Am lasat la fiert pana au fost morcoveii moi si am adugat cartofi. Spuma de la carne trebuie indepartata cu o paleta. Cu 10 minute inainte sa iau ciorba am adaugat bulionul si frunzele si am completat cu sare. Eu am lasat ciorba sa fie mai lunga, multora nu le prea place dar mie imi place supa. Cum spune bunica "Zama lunga, sa ne ajunga." 

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de vitel simpla" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ciorba taraneasca de vacuta