Este o ciorbita foarte buna, dulce-acrisoara!
Portionam carnea si o spalam bine.
Punem un vas cu apa si putina sare pe foc, iar cand atinge punctul de fierbere scufundam carnea in el.
Lasam carnea sa fiarba 10-15 minute pana incepe sa se patrunda la testul cu furculita si inlaturam spuma care se formeaza.
Adaugam apoi legumele curatate, spalate si taiate cubulete(mai putin mazarea si ardeiul rosu care sunt congelate).
Cand morcovul si pastarnacul incep sa se patrunda, adaugam si mazare si ardeiul rosu, apoi peste cateva minute rosiile decojite si taiate.
Gustam ciorba si o potrivim de sare si presaram tarhonul.
Dupa zece minute de la adaugarea rosiilor, batem oul, adaugam otetul si le amestecam cu putina ciorba fiarta, apoi le adaugam in ciorba de pe foc, amestecand cu o spatula sa se imprastie uniform.
Stingem focul si adaugam patrunjelul tocat.
Pofta buna!